Auto- en Motorrijschool
Math Walstock
Keerberg 45
6267DB Cadier en Keer
Tel. 06 23 54 88 83

 

Informatie
Emailadres
Praktijk

De rijlessen worden gegeven naar het principe "van gemakkelijk naar moeilijk" d.w.z. dat in het begin van de opleiding bijna alle aandacht uitgaat naar de bediening van de lesauto. Hierna komen de rijvaardigheid, de kijktechniek en het verkeersinzicht aan de orde. Dit alles tezamen zorgt ervoor dat je op een veilige en sociale manier aan het verkeer kunt deelnemen.
Telefoon
Theorie

Voordat je de tussentijdse toets of het praktijkexamen aflegt moet je eerst het theorie-examen met goed gevolg hebben afgelegd.

Niet iedereen is in de gelegenheid om theorielessen te volgen en daarom bieden we je de mogelijkheid om de theorie in je eigen tijd en in je eigen tempo te leren. Wij kunnen je een internetpakket aanbieden. Dit pakket geeft je toegang tot www.theorie-leren.nl Uiteraard kun je ook studeren op de traditionele manier, via boeken. Ook deze boeken kunnen we voor je bestellen.

Natuurlijk kun je ook met al je vragen bij ons terecht.
Telefoon
Motor Algemeen

Het praktijkexamen bestaat uit twee delen, voertuigbeheersing en verkeersdeelneming. Voordat je examen verkeersdeelneming doet, moet je eerst je theoriecertificaat halen. Voordat je examen verkeersdeelneming doet, moet je eerst slagen voor het examen voertuigbeheersing.

Kijk voor meer informatie op www.cbr.nl.